HD Pianomasterclass 2016

HD Pianomasterclass 2016

o.l.v. Wibi Soerjadi

8 maart 2016

Deelnemers pianomasterclass

Joshua Saldi is pas 16 jaar en heeft nu al een indrukwekkende deelnamelijst opgebouwd van concoursen en pianocompetities. Zo is hij winnaar van de “International Vítězslav Novák Piano Competition” in Tsjechië, 3de prijs winnaar van het internationale Steinway pianoconcours en finalist in de 13de editie van “Rencontre internationales des jeunes Pianistes” in Belgïe. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Joshua al tien jaar piano-ervaring en na deze masterclass kan hij ook Wibi Soerjadi achter zijn nu al prachtig opgebouwde lijst van masterclasses zetten.

Ruben Plazier is 18 jaar en ook hij heeft reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, zo gaf hij concerten in verschillende grote zalen van Europa, soleerde hij bij verschillende orkesten en ontving masterclasses van grote musici als: Ana-Camelia Stefanescu, Wibi Soerjadi, Jan Dobzerelewski, Martin Vojtìsek. Het zal een warm weerzien worden met Wibi Soerjadi, maar dat maakt het zeker niet minder leerzaam. Ruben Plazier heeft ondanks zijn jonge leeftijd al verschillende eervolle vermeldingen en prijzen achter zijn naam mogen zetten, waaronder de internationale festival d’Anniviers prijs voor zijn vertolking van het 1e Scherzo van Chopin.

Michel Xie is 23 jaar en begon op negenjarige leeftijd al met pianolessen. Momenteel studerend aan het conservatorium van Amsterdam, maar heeft intussen al diverse concoursen achter zijn namen mogen schrijven. Zo won hij onder andere al twee 1ste prijzen op het Prinses Christina Concours en een 3de prijs bij het SJMN concours. Michel is een actief kamermusicus en geeft ook regelmatig concerten met zijn klarinettrio (klarinet, viool en piano). Tevens is hij initiatiefnemer van muziektheaterproductie “Kabaal in de Keuken” gepresenteerd op verschillende festivals en theaters.

Partners


Kaarten reserveren?

>> bestel hier uw kaarten voor de masterclass